top of page
Broen i Frankrig, Q
Logo sort.png

INVESTOR
PROFIL

En dedikeret investor

Som iværksætter med en stærk entreprenant tankegang og en passion for nye teknologier har jeg altid været optaget af at finde måder at skabe merværdi og cirkularitet i mine projekter. Jeg har altid været fascineret af innovativ teknologi og har i løbet af min karriere arbejdet aktivt på at støtte op om nye, bæredygtige initiativer.

Jeg er både medlem af DanBAN og Keystones og er en aktiv investor, der er dybt engageret i at støtte innovative projekter inden for bæredygtighed og cirkularitet. Gennem min erfaring med diverse bestyrelsesroller i virksomheder er jeg overbevist om, at samspillet mellem ledere og teammedlemmer kan stimulere innovation og effektivitet i ethvert projekt.

 

Min interesse for innovativ teknologi går langt tilbage i tiden, og i dag brænder jeg særligt for climate-tech og impact-driven iværksætteri. Jeg tror på, at modige og nytænkende start-ups, der kombinerer teknologisk innovation og bæredygtighed, vil spille en vigtig rolle i at skabe en positiv forandring og bidrage til vores bæredygtige fremtid.

Karsten Hjarsø
Danish Business Angels
Keystones
Dansk industri white.png

FRA

BEGYNDELSEN

HELT

AI Store Kongensgade

1974-1977

Købmandsforretning

Fik det første job som budbringer for den lokale købmandsforretning. En simpel opgave, der gav en stor frihedsfølelse. Selvom det er mange år siden har erfaringen fra købmandsforretningen stadig stor betydning i dag. 

1996-2005

MT Højgaard

Karrieren begyndte som byggeleder og efter at have opbygget værdifuld erfaring inden for ledelse og koordination, inklusiv rollen som sektionschef, blev disse kompetencer senere afgørende for succesen inden for iværksætteri.

unnamed (1).jpg
Renoveret bygning

1996-2005

Skanska A/S

I rollen som regionschef for renoveringsafdelingen og med ansvar for 80 medarbejdere, bestod de primære opgaver i at udføre total- og hovedentrepriser med fokus på egenproduktion. Et af de større mindesmærker var renoveringen af den historiske Østerbro Svømmehal.

2006-2017

ADSERBALLE OG KNUDSEN A/S

Entreprenørvirksomhed voksede fra nul til en årlig omsætning på 700 mio. kroner, og medarbejderstaben steg fra 7 til 200. Virksomheden havde landsdækkende aktiviteter, inklusiv Grønland, og et af de markante projekter var opførelsen af det 56 meter høje Charlotte Tårn på Østerbro.

Karsten Hjarsø

2009

Bilen kommer før visitkortet.png

Køb af elbil

Der blev trådt ind i verdenen af el-biler med købet af en Toyota Prius i 2009. Investering var drevet af miljøprofilen, da bilen var en del af det spændende og nytænkende marked inden for grøn transport.

2018-2021

Jensen Gruppen

Sad som koncerndirektør og partner med ansvar for selskabets strategiske aktiviteter med en omsætningsvolume på ca 3 mia kroner. Fokusområderne inkluderede investeringsstrategi, kompetenceudvikling og ekspansion inden for nye forretningsområder som digitalisering og cirkulær økonomi. 

Karsten Hjarsø

Etablering (2020):

Olivenlunden Q1.png

Etablering (2021):

Etablering (2020):

2021

Medlem af

Danish Business Angels
AUX white_edited.png

2023

Medlem af

Keystones
Hjarsø Invest

CEO

Karsten Hjarsø

CVR-NR

41214562

ADRESSE

Bryghuspladsen 8, 3.,1473 København K

EMAIL

k@hj-invest.dk

TLF

+45 21 45 47 23

©2023 by Hjarsø Invest. All rights reserved. Se Privatlivspolitik her.

bottom of page